• Blog
  • Podeli |

"Tradicija za budućnost" - Usavršavanje vašeg biznisa kroz seminare

U okviru EU projekta "Tradicija za budućnost - ruralni turizam u prekograničnom području" prisustvovao sam predavanju koje je održanao 11. 12. i 13 maja u Banji Junakovic kod Apatina. Predavanja su bila na temu Projektnog menadžmenta odnosno teme o kojima smo imali prilike da slušamo bile su: Osnove upravljanja, životni ciklus preduzeća i odnosi sa klijentima.

Ono što se meni najviše svidelo od svega jeste prezentovanje konkretnih primera profesora sa novosadsih i beogradskih univerziteta. Naime profesori su izlagali svoja iskustva iz Japana i Indije, objašnjavajući kako su stanovnici tih zemalja rešili probleme upravljanja, razvoja i održavanja malih gazdinstava i privatnog biznisa. Konkretno, kroz slajdove i slike prikazano je kako se neki zemljoradnici (povrtlari) Japana bore sa problemima svog zanata, kako svakom stablu i plodu posvećuju svu svoju pažnju.

Ono što je svakako razlog mog odlaska na ovo predavanje jeste druženje i razmena iskustava sa drugim učesnicima predavanja, sklopio sam nova prijateljstva i naučio nešto novo.
I zato ovom prilikom pozivam sve zainteresovane da mi se pridruže na sledećim predavanjima na kojima će se obraditi sledeće teme:

-značaj marketinga u turizmu;
-razvoj i upravljanje odnosima sa kupcima;
-alternativni marketing i kreiranje brand-a u turizmu

predavanja ce se održati 20., 21., i 27. maja 2011 god. u Osjeku, znajući kako je prvo predavanje bilo zanimljivo i edukativno, ja cu svakako biti tamo, vdimo se!

Galerija

Vaši komentari:

Trenutno nema komentara!