• Blog
  • Podeli |

Reklamirajte se na SrbijaZaTebe

Projekat SrbijaZaTebe je nastao sa idejom da ponudi kvalitetne informacije o turističkoj ponudi Srbije i pruži mogućnost svima da upoznaju što bolje svaki kutak svoga doma. Vlasnicima smeštaja omogućavamo da svoje smeštajne kapacitete reklamiraju putem interneta po najpristupačnijim cenama.
Ako želite da i drugi saznaju za vas, pridružite nam se, ovo je idealno mesto za vašu reklamu!

Unos smeštaja - paketi

Osnovni paket - besplatno

Smeštajni objekat - naziv smeštajnog objekta, kontakt podaci (adresa, telefon, email), prikaz na mapi, kratak tekst do 200 reči, jedna slika, osnovne ključne reči za pretragu.
Smeštajna jedinica (soba, apartman) - tip smeštajne jedinice, kratak tekst za svaki tip do 100 reči, jedna slika.

Standardni paket - 500 rsd (godišnja pretplata)

Sadrži osnovni paket plus:

a) Smeštajni objekat - dodatno uz smeštaj (klima, frižider, parking...), tekstualni opis neograničene dužine, neograničen broj slika u galeriji, dodatne ključne reči zbog boljeg prikaza u pretrazi.

b) Smeštajna jedinica (soba, apartman) - pored opisa tipa smeštajne jedinice mogućnost opisa i svake smeštajne jedinice pojedinačno (doplata 50-250 rsd zavisno od količine jedinica), neograničen tekst za svaku smeštajnu jedinicu, neograničen broj slika, link ka ličnom sajtu smeštaja.
Smeštaj sa pečatom - 3500 rsd (Godišnja pretplata)


Opis smeštaja sa pečatom

Opis smeštaja i fotografije se postavljaju tek posle posete tima SZT smeštaju koji potvrđuje istinitost opisa i fotografija u galeriji. Opis smeštaja i fotografije u galeriji će biti obeleženi posebno dizajniranim pečatom koji je potvrda da SZT garantuje za ispravnost opisa i slika.
Ovaj smeštaj kod posetioca ima mnogo veću vrednost zbog garancije koju daje portal SrbijaZaTebe, i zbog toga su sigurni da idu na mesto koje je i opisano, a to višestruko povećava mogućnost rezervacije.


 


Reklama izdvojenog smeštaja

Smeštaj možete reklamirati na dve pozicije izdvojenog smeštaja:

Izdvojeni smeštaj na početnoj strani - 500 rsd (Mesečna pretplata)
Izdvojeni smeštaj, stranica destinacija - 200 rsd (Mesečna pretplata)
Baneri

Zaglavlje - baner 728x90px Sve stranice 6000 rsd (Mesečna pretplata)

Kockasti baner 300x300px Unutrašnje stranice 4000rsd (Mešečna pretplata)Vaši komentari:

Trenutno nema komentara!