• Blog
  • Podeli |

Noćni život Beograda

"NIGHT falls in the capital of the former Yugoslavia, and music fills the air. Everywhere. Belgrade rocks." (New York Times). Ovo je verovatno najbolji dokaz kakav je noćni život Beograda.

Da bi ste se i vi uverili kako dobar provod pruža Beograd morate da dođete i doživite ga. Ovde se noćni život može uporediti sa mnogo većim gradovima, jer verujte nam da u Beogradu mesta za izlaske sigurno ne fali.

"Grad greha" kako ga zovu će vam ponuditi splavove, kafiće, diskoteke, kockarnice, jazz klubove, Beogradske klubove... a to je samo početak. Beograd nudi dobre žurke do sitnih sati, a sami utisci stranaca koji kažu da bi posle jedne noći provedene u Beogradu ostali ovde još par dana, govore da je ovo zaista prestonica zabave.

I ako vlada ekonomska kriza, Beogradski klubovi su svakog petka i subote puni. Beograd vri bilo da je leto ili zima. Skoro svakog dana u Beogradu se otvori neko novo mesto za izlazak.

Radnim danima možete prištiti sebi odlazak na neku dobru svirku, a vikendom pre 23h-23:30h Beograđani i ne izlaze u klubove. Izlazak ovde počinje tako što se pre "pravog izlaska" ode u neki bar, kafić ili kafanu na pićence (prepuručujemo da probate srpski brend - rakiju šljivovicu ili lozu), pa se posle tog "zagrejavanja" preselite u neki poznati beogradski klub u zavisnosti da li volite, rock, pop, disco, techno, house... Neizostavan deo provoda su nadaleko poznati Beogradski splavovi, na kojima vlada lud provod i dobra atmosfera uz živu muziku.

 

Izlazak u grad ne bi bio izlazak ako se ne bi završio sa još jednim nadaleko poznatim srpskim specijalitetom ćevapima ili pljeskavicim. Posle odlaska u roštiljnicu ostaje vam samo da odete da se naspavate jer vas Beogard čeka da vam ponudi još dobrog i nezaboravnog provoda.
 

Ostaje vam samo da dođete i uverite se zašto su brojni strani mediji, kao i renomiranisvetski turistički vodič Lonely Planet proglasili Beograd svetskom prestonicom zabave!

Vaši komentari:

Ime*

I might be beaintg a dead horse, but thank you for posting this!


Datum: 04.11.2011 10:40:10

BGlive crew

Respect!!! :D ekipa BGlive Crew... www.belgradelive.com mesto na kome mozete naci dobre preporuke za nocni zivot u Beogradu... :D


Datum: 12.09.2011 15:53:16