• Blog
  • Podeli |

Koji su najbolji klubovi u Beogradu koje obavezno morate posetiti

Nije velika tajna da beogradski klubovi nude noćni provod na kom nam mogu pozavideti i najzahtevniji klaberi iz celog sveta. Jednostavno, ništa se ne može meriti sa pozitivnom energijom, širokim osmesima, vrhunskom muzikom i uslužnim osobljem koji vas zagarantovano očekuju na prestoničkoj klupskoj zabavi. Takođe, ne smemo zanemariti ni zavodljive lepotice, koje plene svojim izgledom i veče čine još egzotičnijim i zanimljivijim. Da stvar bude još bolja, popularni klubovi sada su unapređeni, te svojim modernim ambijentom i vrhunskim svetlosnim efektima zadovoljavaju čak i najprobirljivije posetioce.

Klubova u Beogradu ima na pretek i zaista je teško odlučiti se koji zaista vredi posetiti. Ako nemate ideju gde bi veče trebalo da vas odvede, za vas smo izdvojili tri najbolja kluba koje nikako ne smete zaobići:

Klub Bank

Da je klub Bank jedan od najboljih u gradu garantuje vam i Trip Advisor, internet portal posvećen savetima i preporukama za turiste širom sveta. Na njihovoj listi „Najbolji klubovi u Beogradu“ našao se i Bank, a korisnici su kvalitet kluba ocenili sa 4,5 zvezdice. U teškoj konkurenciji izdvojio se kao mesto koje odiše odličnom atmosferom, gde se pušta kvalitetna muzika, a osoblje i gosti su uvek nasmejani i dobro raspoloženi. Kao glavna prednost kluba ističu se nastupi popularnih domaćih i stranih di-džejeva, koji provod dovode do usijanja i veče čine nezaboravnim. Neophodno je pomenuti i da je ovo jedno od retkih mesta gde ćete zasigurno čuti originalne i kvalitetne bitove RnB muzike. Bank je smešten u ekskluzivnom delu grada, Beton Hali, koja je trenutni epicentar vrhunske zabave u Beogradu.

Klub Komitet

Još jedan klub koji je za kratko vreme stekao ogromnu popularnost i postao sinonim za vrhunski provod u hedonističkom stilu. Klub Komitet , pored dobre muzike, nudi gastronomske specijalitete i kvalitetna pića za sve one koji vole da svoj izlazak podignu na viši nivo. Svoje veče možete provesti u delu kluba koji je rezervisan za uživanje u hrani, ali i onom gde možete plesati do ranih jutarnjih časova. Goste uveseljavaju izvođači iz samog vrha domaće estradne scene, a muzika koja dominira je u rok, pop i folk stilu. Još jedan plus klub Komitet dobija i zbog svoje odlične lokacije, koja je i u njegovom slučaju u popularnoj Beton Hali.

Klub Baraka

Klub Baraka nije novijeg datuma te se sad već sa lakoćom može reći da je mesto tradicionalno dobrog provoda. Ono što se u međuvremenu promenilo jeste to da je stara Baraka srušena, a iz njenog pepela iznikla je nova, i to duplo veća. Simbolično je nazvana Nova Baraka ili Baraka na kvadrat, a posetioci se kunu da naziv nije jedino što je podignuto "na kvadrat". Jedna od glavnih prednosti kluba je njegov koncept, po kom je bina smeštena u centralni deo lokala, a stolovi i separei oko nje, te ne postoji loša pozicija sa koje nećete biti u prilici da vidite svoje omiljene izvođače. Svakog petka i subote očekuju vas nezaboravne svirke domaćih renomiranih bendova, koji atmosferu podižu rok i pop hitovima. Vrata kluba otvaraju se u 21h, ta ako dođete među prvima možete uživati u izvrsnim gastronomskim specijalitetima, a veče nastaviti u ritmu vrhunske zabave uz najbolje hitove popularne muzike.

Foto: Pixabay / ktphotography

Vaši komentari:

Trenutno nema komentara!